Veronika.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima pročitajte u Izjavi o zaštiti podataka

Stepko

Stepko

Book Now
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Stepko

Domaća mlaćenica proizvod je Mini mljekare Veronika potpuno prirodan bez dodatka kemijskih sredstava. Stepko se dobiva odvajanjem stepka prilikom bućkanja maslaca.
Zbog svojeg osvježavajućeg okusa i bogatstva vitamina i proteina preporuča se konzumirati u ljetnim mjesecima kad je potrebno piti puno tekućine jer uz to što gasi žeđ, vaše tijelo obogaćuje potrebnim vitaminima i proteinima bez unošenja teške hrane. Zbog malo kalorija i bogatstva ugljikohidrata i bjelančevina izvrstan je i osvježavajući napitak za sve generacije. Sadrži lacetin koji utječe na smanjenje kolesterola u krvi. Preporuča se svim ljudima željnim zdravog i kvalitetnog života. Prije upotrebe potrebno je promućkati proizvod da se dobije ravnomjerna raspodjela svih hranjivih sastojaka. Kao i sirutka, koristi se u pripremi kruha, u kombinaciji sa raznim žitaricama kao zdravi doručak te dodatak shake-ovima.

  • Zlatna medalja – Međunarodno ocjenjivanje mlijeka i mliječnih proizvoda u okviru sajma AGRA, Gornja Radgona 2016. godine.

 

 

Sirutka i mlaćenica