Veronika.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima pročitajte u Izjavi o zaštiti podataka

Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja VERONIKA d.o.o. primjenom informacijske tehnologije

Project Info

Project Description

Poduzeće MINI MLJEKARA – VERONIKA d.o.o. je dana 18.02.2020. godine potpisalo Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020. te je započelo s provedbom projekta „Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja VERONIKA d.o.o. primjenom informacijske tehnologije“. Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program Konkurentnost i kohezija. Kao posljedica provedbe projekta „Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja VERONIKA d.o.o. primjenom informacijske tehnologije“ poduzeća MINI MLJEKARA – VERONIKA d.o.o. bit će očuvana radna mjesta, otvaraju se nova radna mjesta, povećava se konkurentnost te rastu izvoz i prihodi poduzeća.

Podaci o projektu:

Naziv projekta: Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja VERONIKA d.o.o. primjenom informacijske tehnologije
Opći cilj: Jačanje tržišne pozicije, povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja MSP-a primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije kao i podrška razvoju informacijskog društva u RH.
Specifični ciljevi: Povećanje domaćeg i inozemnog tržišta, razvoj poslovnih procesa poduzeća MINI MLJEKARA – VERONIKA d.o.o.
Ukupna vrijednost projekta: 764.775,00 HRK
EU sufinanciranje: 482.184,00 HRK
Razdoblje provedbe projekta: 01.01.2020.- 01.07.2021.
Kontakt osoba: Jelena Šurbek

Referenti linkovi: