Veronika.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima pročitajte u Izjavi o zaštiti podataka

Novo – Dimljeni sirevi

Project Info

Project Description

Naši cijenjeni potrošači, uvijek vas volimo iznenaditi novim proizvodima!
Na tržište smo plasirali dva nova i po mnogo čemu posebna proizvoda:

  • DIMLJENI VINOGRADARSKI SIR
  • DIMLJENI ZMAJSKI

Vinogradarski sir je odavno prepoznat kao vrhunski proizvod, namijenjen konzumaciji kao samostalni proizvod ili kao osnova vrhunskim salatama. Sada, Vinogradarski sir dobiva novu dimenziju, Vinogradarski sir je podimljen te kao takav postaje još primamljiviji sirarskim sladokuscima a u kombinaciji sa kvalitetnom Graševinom pričinjava vrhunski gastronomski užitak.

Dimljeni Zmajski sir je polutvrdi kravlji sir, podimljen i namijenjen konzumaciji kao samostalni proizvod a pruža neograničene mogućnosti kao dio sirnih plata, u pogledu boje, okusa, teksture…

Dimljeni Zmajski sir pruža vrhunski užitak pri konzumaciji a najbolje paše uz crna suha vina, kao izvrsno predjelo uz ručkove ili večere te kao vrhunski završetak, desert nakon raznih banketa ili proslava.

Naši poštovani potrošači pozivamo vas da isprobate naše nove proizvode, da iznenadite svoje ukućane, rodbinu i prijatelje novim delicijama.